Home
by
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

UiPath DevCon

2 september 2020 - 3 september 2020

UiPath organiseert op 2 en 3 september UiPath DevCon, de eerste virtuele wereldwijde conferentie van het bedrijf die door ontwikkelaars is gemaakt voor ontwikkelaars. De gratis tweedaagse conferentie, ontworpen voor ’s werelds grootste RPA-ontwikkelaarscommunity biedt 13 uur aan informatiesessies die zijn ontworpen om RPA-ontwikkelaars in staat te stellen het meeste uit hun automatiseringsprogramma’s te halen.

Bij UiPath DevCon zullen meer dan 10.000 RPA-ontwikkelaars en oplossingsarchitecten samenkomen om hun kennis uit te breiden tijdens technische sessies onder leiding van UiPath-productmanagers, ontwikkelaars, praktijkmensen en experts uit de UiPath-klant- en partnergemeenschap. De aanwezigen zullen ook horen van UiPath CEO Daniel Dines en EVP van Products & Engineering Ted Kummert die de toekomst van RPA zullen bespreken.

“Onze agenda zal zich concentreren op ons kernplatform en een aantal sessies aanbieden over onze nieuwste mogelijkheden, zoals Studio Pro, StudioX, Process Mining en ons AI-platform,” zei Kummert. “Ons primaire doel met dit evenement is om ontwikkelaars de informatie te geven die ze nodig hebben om RPA-oplossingen te creëren die innovatie stimuleren en zakelijk succes bevorderen. Dit helpt hen niet alleen, maar helpt ons ook bij het overwegen van onze platformroadmap en de toekomst van RPA. We zijn verheugd om ’s werelds grootste netwerk van RPA-ontwikkelaars samen te brengen om te leren, bouwen en verbinden bij UiPath DevCon. ”

Tijdens het evenement kondigt UiPath het volgende aan:

  • De winnaars van de pre-DevCon hackathon, HyperHack. HyperHack daagt ontwikkelaars uit om zakelijke oplossingen te bouwen met behulp van de nieuwste mogelijkheden in het UiPath-platform. Finalisten krijgen de kans om hun oplossing te pitchen voor een panel van UiPath-juryleden en komen in aanmerking voor meer dan $ 10.000 aan prijzen.
  • Resultaten van een enquête over de toestand van de RPA-ontwikkelaarsgemeenschap. Het onderzoeksrapport beschrijft hoe RPA-ontwikkelaars hun rollen zien, de tools die ze gebruiken om bij te scholen en de certificeringen die ze hebben, de projecten waaraan ze het vaakst werken en waarvan ze genieten, of ze denken dat dit een waardevol carrièrepad is en advies dat ze hebben voor anderen. het veld verkennen. Uit de eerste onderzoeksresultaten blijkt dat 91% van de RPA-ontwikkelaars denkt dat de RPA-industrie een hoog groeipotentieel heeft in de komende vijf jaar en 83% denkt dat hun baan als RPA-ontwikkelaar een positieve impact zal hebben op hun volgende carrièrestap.

Bezoek hier voor toegang tot de volledige UiPath DevCon-agenda. Bezoek deze link om u te registreren voor UiPath DevCon. Voor degenen die de conferentie niet live kunnen bijwonen, zijn opgenomen sessies binnen het uur op aanvraag beschikbaar. Registreer u voor het evenement om toegang te krijgen tot de inhoud na het evenement.

Gegevens

Begin:
2 september 2020
Einde:
3 september 2020
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.uipath.com/events/devcon/agenda?hs_preview=ShvJbtch-32099714440