Home Partners Bluepond

Bluepond

by Guest

 

Bluepond is opgericht in 2005 en is daarmee de eerste aanbieder van Robotic Process Automation (RPA) in Nederland.

Bluepond robotiseert bedrijfsprocessen. De eigenzinnige, resultaatgerichte, no nonsense instelling die past bij een pionier is tot op de dag van vandaag in ons DNA verankerd. Niet voor niets hebben wij een indrukwekkend track-record opgebouwd bij onze zeer gewaardeerde klanten. Wij zijn een echt Nederlands bedrijf, laagdrempelig, met korte lijnen.

Met onze robots nemen wij tijdrovende, routineuze, repetitieve taken over en maken wij bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter. Daarmee realiseren wij een aanzienlijke kostenbesparing voor onze klanten, tot wel 75%. Bovendien zijn de gerobotiseerde werkprocessen gegarandeerd 100% foutloos.

Ons doel is om met onze dienstverlening ervoor te zorgen dat onze klanten hun ambities kunnen waarmaken.

Warm welkom voor nieuwe studenten dankzij RPA

Ieder jaar krijgen 12.000 potentiële studenten een intakegesprek bij mboRijnland. Om dat te organiseren zijn veel handelingen nodig in verschillende administratieve systemen. Bij handmatig verwerken van die aanvragen was de kans op fouten groot. Bovendien was het saai, repetitief werk voor de betrokken medewerkers. Daarom heeft mboRijnland met succes een RPA-robot van Bluepond ingezet voor deze taak, zodat de verwerken efficiënter verloopt en de medewerkers leuk werk kunnen doen.

Lees verder\

Bekijk ook deze reportage waarin Tamara Mac Lennan van Bluepond aan het woord komt